2 september, 18:00-01:00

Plats: Stockholms nation

Reccegasquen

Välkommen till Juridiska föreningen i Uppsalas och Advokatfirman Lindahls musikaliska reccegasque HT17: Welcome to Broadway!

Efter två veckor av sånger, tagg, dans, tävling och härlig kamratskap är det äntligen dags för recceveckans grandiosa höjdpunkt: Reccegasquen! Temat för kvällen är inget mindre än musikalernas mecka: Broadway! Denna kväll samlas vi för att sjunga för glatta livet med god mat, studentikos underhållning och en fantastisk helkväll tillsammans.

En gasque är en sittning för studenter i Uppsala. Det serveras trerätters middag, man klär upp sig och efter middagen öppnar dansgolven för fest. Reccegasquen är speciell eftersom den riktar sig till de nya juriststudenterna. Ta tillfället i akt att lära dig hur en riktig Uppsalasittning går till, samtidigt som du firar den första veckan tillsammans med de du kommer tillbringa din studietid med! Dessutom kommer vinnarna av Recceveckan koras, samt bästa fadder och domar. As we say in showbiz: Break a leg! 

KLÄDKOD
Klädkoden är mörk kostym. Det innebär mörk byxa och kavaj i samma färg, med slips eller fluga till, eller finare klänning i knälängd.

PRIS
Trerätters, en fördrink, en öl/cider, en snaps, två glas vin, kaffe: 460 kr 
Trerätters, alkoholfria alternativ: 425kr
Det finns möjlighet att köpa extra snapsbiljetter samt avecbiljetter medan fördrinken serveras.

SLÄPP
Vill man inte gå på hela gasquen kan man istället komma på släppet från ca 22.30. Biljetter kostar 80kr på Jontes stuga, och 100kr i dörren. 

Det finns även möjlighet att gå på en fantastisk brunch med tema pyjamasparty dagen därpå! Mer info: https://www.facebook.com/events/1854105504623400/?fref=ts

Glöm inte nationskort och legitimation! Syns där!

Reccegasquens huvudsponsor är Advokatfirman Lindahl.