Recceveckan

Grattis till antagningen och till en början på något fantastiskt! Antagligen har du hundratals frågor, och vi vill naturligtvis göra allt för att besvara dem samt göra dig taggad inför att bli jur. stud. i Sveriges bästa studentstad.

Därför arrangerar Juridiska föreningen i Uppsala en Reccevecka i början på terminen, för att du ska få lära känna så många nya människor som möjligt samtidigt som du bekantar dig med Uppsala. Vi lovar dig att det är en underbar studentstad!

Recceveckan är alltså en vecka just för dig! Det innebär att vi ser till att du ska trivas och ha det bra. Ledorden är för oss att känna sig trygg, ha kul och skaffa vänner för minst hela utbildningen.

HT17:s Recceveckan går under temat Musikaliska veckan, och kommer att börja den 21/8. Det innebär att Recceveckan kommer att på gå veckan innan studierna börjar på allvar, vilket ger dig gott om tid att lära känna dina kursare! För kontinuerlig information, se vårt Facebook-event! Du kan även läsa Reccefoldern här, som är fylld med nytting information kring just denna Reccevecka!

För mer information kring schema, se vår kalender!

Kalender

Recceveckan
21 augusti 2017
Bokbytardagarna
27 augusti 2017
Reccegasquen
2 september 2017
Alla evenemang

Nyheter

Grattis till antagningen HT17!
13 juli 2017
Ny hemsida!
30 juni 2017
Juridiska föreningen blir studentkår!
22 februari 2016
Alla nyheter