21 augusti, 18:00 - 1 september, 23:00

Recceveckan

Måndag 21/8 – Välkomstdagen

Nu är det äntligen dags att få en inblick i livet som juriststudent vid Uppsala universitet! Måndagen den 21 augusti smäller det! För att du ska få den bästa tänkbara starten på Juristprogrammet i Uppsala inleds dagen med en välkomstföreläsning kl. 10:15 i hörsal 3 på Ekonomikum (Kyrkogårdsgatan 10).

Efter föreläsningen kommer du få möjlighet att bekanta dig med kåren, de största föreningarna för juriststudenter i Uppsala och andra studenter. Har du inte hunnit anmäla dig till Recceveckan men är sugen så bör du definitivt göra det nu! Recceveckans funktionärer kommer därefter att guida de studenter som behöver skaffa nationskort till de olika nationerna i Uppsala.

Kl. 17 samlas vi alla vid Juridiska föreningen i Uppsalas kårlokal, Jontes stuga (Övre Slottsgatan 3), där du får bekanta dig med dina faddrar och lagkamrater genom en vänskapslek tillsammans med Recceveckans huvudsponsor Delphi! Ni kommer också att bli tilldelade recceband som fungerar som era pass till alla roliga events på kvällarna. Därefter beger vi oss gemensamt till Ekonomikumparken för en grillkväll i musikens tecken! Vi bjuder på korv med bröd, spelar kubb och umgås! Välkommen!

Tisdag 22/8 – Samarbetsdagen

Vi samlas kl. 09 utanför Jontes stuga där vi bjuds på frukost av en av Recceveckans sponsorer. Sedan följer en dag av musikaliska stationer som svetsar samman gruppen. Dagsaktiviteterna rundas av framåt eftermiddagen och på kvällen är det dags att introducera er för Uppsalas uteliv på Norrlands nation där det bland annat kommer att bli spex av de olika lagen i sann Uppsala-anda!

Onsdag 23/8 – Tävlingsdagen

Samling kl. 09 utanför Jontes stuga. Idag är dagen man kommer att möta och lära känna andra lag på stationerna. De tre lagen som taggat till och samlat flest poäng under första dagen kommer dessutom att bli bjudna på lunch av en av Recceveckans sponsorer! På kvällen tar vi oss allesammans till Södermanland-Nerikes nation och släpper loss på deras sommarklubb Bryggan!

Torsdag 24/8 – Uppdragsdag 1

Samling kl. 09 utanför Jontes stuga där en av Recceveckans sponsorer bjuder oss på frukost. Därefter kommer alla lagen få en lista med en rad uppdrag som ska utföras och sedan presenteras för reccekommittén. Ju spexigare och musikaliskt, desto bättre. På kvällen finns det inget planerat så det är upp till faddrarna att styra något mysigt häng!

Fredag 25/8 – Sportdagen

Samling kl. 09 utanför Jontes stuga. Det är bra att ha oömma kläder efter väder hela veckan, men denna dag kan det vara extra viktigt. Det är absolut inget krav på god fysik, men som namnet antyder väntas Sportdagen bli lite mer aktiv än tidigare dagar. Massa mer skoj helt enkelt! Mellan stationerna kan ni också passa på att utföra uppdrag. På kvällen möts alla lag upp för dans och spex på Stockholms nation. Temat för kvällen är Full Moon Party, så ladda upp för ett musikaliskt beachparty du sent lär glömma med glowsticks och neonfärger!

Lördag 26/8 – Uppdragsdag 2

Vi samlas kl. 10 utanför Jontes stuga för att slutföra uppdragen innan kommittén tutar i stopptutan kl. 14. På kvällen väntar en överraskning för alla reccar och faddrar!

Måndag 28/9 – Pubrunda

Efter lite ledighet blir det en pubrunda på Uppsalas nationer fylld med lekar och uppdrag för lagen. Efter pubrundan har vi uppsamling på en gemensam nation.

Tisdag 29/8 – Vila och toga

Under dagen tar Recceveckan en paus, sedan laddar vi upp för en musikalisk episk togafest på kvällen! Här kommer också de tre finallagen som samlat ihop flest poäng under veckan att koras!

Onsdag 30/8 – fredag 1/9 – Myskvällar och prepdagar

Några dagars vila med tillfälle för de tre finallagen att filma och redigera sina finalspex och för de andra lagen att ha ytterligare en myskväll med sina faddrar!