Medlemskap

Alla som studerar vid Juridiska fakulteten vid Uppsala universitet kan bli medlem i Juridiska föreningen i Uppsala. Medlemskapet sträcker sig under hela studietiden och kostar 150 kr. Under recceveckan kommer tillfälle att ges att skriva in sig i kåren.

Medlemskap löses enklast under presidiets mottagningstider. Om du har frågor om ditt medlemskap och som inte kan lösas på en mottagningstid, maila viceordf@jf-uppsala.se. Kolla alltid kalendern här på hemsidan för att se om mottagningstiden inte är inställd.

Presidiets mottagningstider 
Presidiets kontor finns på Ihregården, Övre Slottsgatan 6, 753 10 Uppsala, snett mittemot Jontes stuga. Trappan ner till höger.

Tisdag 11-13
Torsdag 11-13

Saknar du giltigt medlemskort eller behöver ett nytt kan detta endast lösas under mottagningstiderna.

Stödmedlemskap

Är du inte student vid Juridiska fakulteten men vill stödja och i viss grad delta i kårens aktiviteter, t.ex. delta på en tillställning på Jontes stuga? I så fall kan du bli stödmedlem. Stödmedlemskap behöver lösas ut minst 24 timmar innan en tillställning börjar och löses på Jontes Stuga under ordinarie öppettider (mån-tors 10-16, fre 10-15). Stödmedlemskap kostar 50 kr för en termin.

Vill du bli stödmedlem men har svårt att ta dig till Uppsala? Kontakta vice ordförande på viceordf@jf-uppsala.se.

För mer information kontakta

Erik Schwartz
Erik Schwartz
Vice ordförande tillika ekonomiansvarig

Kalender

Till mitt försvar – författarsamtal med Sargon De Basso
20 oktober 2020
Alla evenemang

Nyheter

2020 ÅRS STIPENDIER
18 mars 2020
Kallelse till Decemberstämma
20 november 2019
Kallelse till Septemberstämma
31 augusti 2019
Alla nyheter