JURIDISKA FÖRENINGEN

Näringsliv

Karriär

Juridiska föreningen arbetar med att föra samman studenter med olika aktörer på arbetsmarknaden. Tack vare föreningens samarbeten med flera arbetsgivare kan JF anordna olika event tillsammans med dessa. Det ger dig som student möjlighet att komma i kontakt med arbetslivet och träffa potentiella arbetsgivare. Dessutom kan vi erbjuda annonsering av olika tjänster från arbetsgivare på vår hemsida för att studenter enkelt ska komma i kontakt med arbetslivet.

Ta nästa steg

Jobbannonser

Sommarnotarier hos MAQS

Under tidig sommar erbjuder vi studenter som närmar sig slutet på utbildningen en avlönad praktik som kan likställas vid första veckorna som nyanställd biträdande jurist hos oss. Under sex veckor får du som sommarnotarie prova på arbetet som affärsjurist, under nära handledning av våra erfarna jurister. Du kommer att ingå i något av våra team och aktivt delta i byråns löpande arbete varvat med utbildning och sociala aktiviteter som en naturlig del i vår vardag. Det är en möjlighet för oss att få lära känna dig samtidigt som du får en inblick i yrket och konsultrollen, vilket ger ett försprång med värdefull erfarenhet inför din fortsatta karriär. Flera av våra jurister och delägare började sin karriär på MAQS som just sommarnotarier.

Praktik Advokatfirman Treschow & Partner

Är du juriststuderande och söker efter en praktikplats på en modern och framåtlutad advokatbyrå? Då är kanske du precis den vi söker! Just nu söker vi dig som vill praktisera på framtidens Advokatbyrå. På Treschow & Partner får du praktisera brett med spännande och avancerade arbetsuppgifter i en stimulerande miljö. Detta gör du i tätt samarbete med några av Sveriges mest ambitiösa jurister.

2/10-31/12

Praktikanter till Enheten för nedrustning och icke-spridning vt 2024

Enheten för nedrustning och icke-spridning (UD-NIS) på Utrikesdepartementet erbjuder studenter vid statsvetenskapliga, samhällsvetenskapliga, historiska och juridiska fakulteter praktikplats vårterminen 2024. Enheten tar emot två praktikanter.

02/10-12/10

Upptäck Drivhuset - Din väg till entreprenöriell framgång

Drivhuset Uppsala hjälper studenter att utveckla lösningar och idéer samt att starta egna företag!

Jurist till Arbetsrättsgruppen - DLA Piper

DLA Piper söker nu en nyexaminerad biträdande jurist till teamet inom Arbetsrätt med start 29 januari 2024

Praktikplats hos New Republic VT24

New Republic söker nu praktikanter till sina kontor i Stockholm och Helsingfors för vårterminen 2024. Praktikplatsen passar utmärkt för dig som är i slutet av dina juridikstudier!

  • All
  • Anställning
  • Okategoriserad
  • Praktik
  • Sommarjobb

Kontaktdagen

Kontaktdagen är den största arbetsmarknadsmässa som arrangeras för jurist- och lantmäteristudenter med juridisk inriktning i Uppsala. Mässan består av en stor mängd olika arbetsgivare och ger studenterna vid juridiska fakulteten en möjlighet att komma i kontakt med arbetslivet och träffa potentiella framtida arbetsgivare. Kontaktdagen anordnas av Kontaktdagen AB som ägs av Juridiska föreningen i Uppsala och ELSA Uppsala. För ytterligare information om mässan samt kontakt till Kontaktdagen, se deras hemsida.

Externa parter

Är ni intresserade av att samarbeta med Juridiska Föreningen för våra studenter?