JURIDISKA FÖRENINGEN

Näringsliv

Karriär

Juridiska föreningen arbetar med att föra samman studenter med olika aktörer på arbetsmarknaden. Tack vare föreningens samarbeten med flera arbetsgivare kan JF anordna olika event tillsammans med dessa. Det ger dig som student möjlighet att komma i kontakt med arbetslivet och träffa potentiella arbetsgivare. Dessutom kan vi erbjuda annonsering av olika tjänster från arbetsgivare på vår hemsida för att studenter enkelt ska komma i kontakt med arbetslivet.

Ta nästa steg

Jobbannonser

Asylrättsjurist - RFSL

Vill du stärka hbtqi-asylsökande och migranter att tillvarata sina rättigheter i samband med asylprocessen? RFSL söker en migrations- och asylrättsjurist med kunskap om hbtqi-asylrätt

Ansökningsperiod 16/02 - 03/03

Bain Program 2024 Stockholm

We’re excited to invite passionate students across all fields of study to partici- pate in the 2024 Bain Program. This is a unique opportunity for you to broaden your professional network, develop your consulting skills, and experience what it’s like to work at Bain.

Deadline 10/03

Bain Women Mentorship Program 2024

Get ready for the first edition of Bain’s Women Mentoring Women program in Sweden. This exciting initiative focuses on empowering women interested in consulting. We’re here to guide you in unlocking your full potential and pursuing a rewarding career.

Deadline 25/2

Setterwalls söker biträdande jurister

Setterwalls söker nu biträdande jurister med start 2024 till Setterwalls advokatbyrå i Stockholm. Ansökan är för dig som har eller är påväg att ta juristexamen.

Sista ansökningsdag 25/02

Sommarnotarie 2024 - DLA Piper

Under en period på tio veckor med start 10 juni får du som sommarnotarie på DLA Piper en unik inblick i hur det är att arbeta på en global affärsjuridisk advokatbyrå. Praktiskt arbete varvas med sociala aktiviteter och utbildning för att du ska få möjlighet att lära känna vår verksamhet och öka dina juridiska färdigheter. Vi tar emot fem sommarnotarier årligen.

Uppsatspraktik VT 2024

Är du nyfiken på hur det är att arbeta på en affärsjuridisk advokatbyrå? Nu söker vi två juriststudenter som vill göra uppsatspraktik hos oss under vårterminen 2024.

Ansökningen sker löpande

  • All
  • Anställning
  • Okategoriserad
  • Praktik
  • Sommarjobb

Kontaktdagen

Kontaktdagen är den största arbetsmarknadsmässa som arrangeras för jurist- och lantmäteristudenter med juridisk inriktning i Uppsala. Mässan består av en stor mängd olika arbetsgivare och ger studenterna vid juridiska fakulteten en möjlighet att komma i kontakt med arbetslivet och träffa potentiella framtida arbetsgivare. Kontaktdagen anordnas av Kontaktdagen AB som ägs av Juridiska föreningen i Uppsala och ELSA Uppsala. För ytterligare information om mässan samt kontakt till Kontaktdagen, se deras hemsida.

Externa parter

Är ni intresserade av att samarbeta med Juridiska Föreningen för våra studenter?