JURIDISKA FÖRENINGEN

Näringsliv

Karriär

Juridiska föreningen arbetar med att föra samman studenter med olika aktörer på arbetsmarknaden. Tack vare föreningens samarbeten med flera arbetsgivare kan JF anordna olika event tillsammans med dessa. Det ger dig som student möjlighet att komma i kontakt med arbetslivet och träffa potentiella arbetsgivare. Dessutom kan vi erbjuda annonsering av olika tjänster från arbetsgivare på vår hemsida för att studenter enkelt ska komma i kontakt med arbetslivet.

Ta nästa steg

Jobbannonser

Examensarbete och praktik hos Knowit Cybersecurity & Law

Är du i slutet av dina juridiska studier och har ett brinnande intresse för digitaliseringsjuridik? Då kan du söka plats för att skriva examensarbete eller utföra praktik hos oss!

13/10-27/11

Vinges sommarnotarieprogram 2024 

Ansökan till Vinges sommarnotarieprogram är öppen. Programmet är skapat för att ge dig de bästa förutsättningarna inför din framtida karriär och du behöver ha läst minst sex terminer på juristprogrammet för att delta. Vi rekryterar löpande så tänk på att skicka in din ansökan så tidigt som möjligt!

Summer Trainee 2024 - Roschier

Ansökan har äntligen öppnat och rekrytering sker löpande. Som Summer Trainee hos oss på Roschier arbetar du tillsammans med juristerna i något av våra praktikområden. Det är en möjlighet att testa på arbetet på en affärsjuridisk byrå och tillämpa det du lärt dig på universitetet i praktiken, samtidigt som du bygger ett värdefullt nätverk för framtiden.

Sommarnotarier 2024 - KANTER Advokatbyrå

Som sommarnotarie på KANTER får du, under 6 veckor, inblick i det dagliga arbetet på en affärsjuridisk advokatbyrå. Du ges möjlighet att arbeta brett inom ett flertal affärsjuridiska områden, både självständigt och i team, under ledning av en fadder. Arbetsuppgifterna motsvarar de som en junior biträdande jurist ställs för i sitt dagliga arbete, ex. rättsutredningar, upprättande och granskning av avtalsförslag.

1/11-15/12

Summer Trainee - Gernandt & Danielsson

Gernandt & Danielsson söker Trainees inför sommaren 2024. Du får chansen att under sex veckor vara med i det dagliga arbetet på byrån.

1/11-10/12

Legal Intern - Milkywire

Are you looking for a meaningful part-time role parallel to your legal studies? We are seeking a talented Legal Intern to join the Milkywire Team. This is a unique opportunity to be a part of a dynamic and cause-driven startup, contributing to Milkywire’s mission to drive positive impact for a more sustainable future. As a Legal Intern, you will play a key role in supporting legal compliance while actively participating in cross-functional collaboration. As the Milkywire platform continues to expand and evolve its operations, you will have the opportunity to navigate legal challenges and contribute to drive Milkywire’s high-impact solutions for climate action and planetary health.

  • All
  • Anställning
  • Okategoriserad
  • Praktik
  • Sommarjobb

Kontaktdagen

Kontaktdagen är den största arbetsmarknadsmässa som arrangeras för jurist- och lantmäteristudenter med juridisk inriktning i Uppsala. Mässan består av en stor mängd olika arbetsgivare och ger studenterna vid juridiska fakulteten en möjlighet att komma i kontakt med arbetslivet och träffa potentiella framtida arbetsgivare. Kontaktdagen anordnas av Kontaktdagen AB som ägs av Juridiska föreningen i Uppsala och ELSA Uppsala. För ytterligare information om mässan samt kontakt till Kontaktdagen, se deras hemsida.

Externa parter

Är ni intresserade av att samarbeta med Juridiska Föreningen för våra studenter?