JURIDISKA FÖRENINGEN

Näringsliv

Karriär

Juridiska föreningen arbetar med att föra samman studenter med olika aktörer på arbetsmarknaden. Tack vare föreningens samarbeten med flera arbetsgivare kan JF anordna olika event tillsammans med dessa. Det ger dig som student möjlighet att komma i kontakt med arbetslivet och träffa potentiella arbetsgivare. Dessutom kan vi erbjuda annonsering av olika tjänster från arbetsgivare på vår hemsida för att studenter enkelt ska komma i kontakt med arbetslivet.

Ta nästa steg

Jobbannonser

Visita söker branschjurist

Är du nyexaminerad eller i slutet av dina studier? Visita söker nu en driven branschjurist till avdelningen Branschjuridik!

Sista ansökningsdag 26/6

Extrajobba som barnvakt - myNanny

Studiecoach i Uppsala - Allakando

Fastighetsloggen söker Lantmäteristudenter som vill jobba extra

Vi söker en eller två studenter som idag studerar på Lantmäteriprogrammet eller i Uppsala som är intresserade att jobba extra hos oss på Fastighetsloggen. Vi sitter i Stockolm på Kungsgatan och vi ser gärna att man kommer in till kontoret och träffar teamet när man har möjlighet men det går självklart även bra att arbeta på distans. Arbetet innefattar bland annat insamling av information från olika källor som kommuner, länsstyrelser m.m. Du har ett eget ansvar att utföra uppgifterna med hjälp och stöd av kollegorna. Arbetsuppgifterna kommer även att innefatta informationssökning, uppföljning och kundkontakt. Antal timmar per vecka är flexibelt beroende på studier och annat. Kort om oss på Fastighetsloggen så är vi ett techstartup inom fastighetsbranchen (idag 9 anställda). Vi är en fastighetsinformation och marknadsdata tjänst. Här kan man läsa mer om oss på Fastighetsloggen https://fastighetsloggen.se. Kontakta gärna malin@fastighetsloggen.se vid frågor om tjänsten

Skattejurist - Business tax - Deloitte

Nu har du möjligheten att bli en del av vårt team på Deloittes framgångsrika skatteavdelning. Vår framgång beror på bredden av våra tjänster och den djupa kompetensen vi har i specifika frågor. Vi fortsätter att expandera och söker nu nya kollegor. Du blir en del av vårt globala nätverk av skatteexperter i 150 länder som levererar tjänster till Sveriges och världens största företag. Vi erbjuder konkret och lösningsorienterad rådgivning till våra klienter som omfattar alla typer av skattefrågor för företag och individer. Vår specialistkompetens täcker bland annat svensk och internationell företags- och individbeskattning, internprissättning, incitamentsprogram, moms och andra indirekta skatter. Vår skatteavdelning är uppdelad i tre tjänsteområden: Corporate & International Tax Services, Indirect Tax Services och Global Employer Services. Vi söker nu personer till Business Tax med anställning i augusti 2024 på vårt kontor i Stockholm.

Svalner söker skattejurister!

Är du i slutskedet av dina universitetsstudier eller är i början av din karriär och intresserad av inkomstskatt? Välkommen att arbeta med Sveriges ledande oberoende specialister inom skatt och finansiell transaktionsrådgivning.

Urval och intervjuer sker löpande under hösten

Kontaktdagen

Kontaktdagen är den största arbetsmarknadsmässa som arrangeras för jurist- och lantmäteristudenter med juridisk inriktning i Uppsala. Mässan består av en stor mängd olika arbetsgivare och ger studenterna vid juridiska fakulteten en möjlighet att komma i kontakt med arbetslivet och träffa potentiella framtida arbetsgivare. Kontaktdagen anordnas av Kontaktdagen AB som ägs av Juridiska föreningen i Uppsala och ELSA Uppsala. För ytterligare information om mässan samt kontakt till Kontaktdagen, se deras hemsida.

Externa parter

Är ni intresserade av att samarbeta med Juridiska Föreningen för våra studenter?